Mire jó a sodrottfüles papírtáska?

A sodrottfüles papírtáska népszerűsége több tényezőnek köszönhető: a sodrottfül divatos megoldás, egyben kényelmes fogást is biztosít. Széles méretválaszték, könnyű nyomtathatóság jellemzik. Kiválóan alkalmas ruházati cikkek, textilek, cipők, játékok, könyvek, kisebb háztartási- és elektronikai cikkek biztonságos, igényes és fenntartható csomagolására.

Az alapanyag

Alapanyaga nátronpapír, alapszíne nátron-barna vagy fehér

sodrottfüles papírtáskák esetében a táskatest alapanyaga erősebb az azonos méretű szalagfüles papírtáskákénál, mert a nagyobb igénybevételt kibíró fülhöz azonosan nagy teherbírású táskatestet lehet és érdemes társítani.

Ezáltal hosszabb élettartamú, erősebb táskát kapunk.

A nagyobb teherbírást a fülkialakítás eredményezi, melyhez erősebb alapanyagú nagy teherbírású táskatest társul. Ezáltal hosszabb élettartamú, erősebb táskát kapunk. Alapanyaga nátronpapír, alapszíne nátron-barna vagy fehér.

 

Raktárkészlet

A kisebb mennyiségi igények rugalmas és gyors kiszolgálása érdekében jelentős papírtáska raktárkészlettel rendelkezünk a keresett méretekből és színekből.

Rövid határidőre vállaljuk a kis mennyiségű, egyszerű nyomatokkal ellátott reklámtáskák elkészítését szitanyomással.

 

Egyedi gyártás

Nagyobb (minimum 5.000 db) mennyiségi igény esetén a grafika felvitele gépi eljárással történik (flexo print, 1-8 színnel), mert így gazdaságosabbá válik a gyártás, továbbá lehetőség van a teljes felület megnyomtatására (oldalredő, talp és oldalszélek).

A gépi nyomtatáshoz klisét (nyomóformát) használunk, aminek – végleges grafikai anyag ismeretében - területét és árát a papírtáska kiterített rajzának segítségével számoljuk ki.

Egyedi logózás

Csúcsminőségű flexo- és szitanyomtatással készítjük a papírtáskákat.

Látványterv

A gyártás megkezdése előtt látványtervet küldünk Önnek, csak az Ön jóváhagyása után kezdjük a munkát.

Segítünk választani.

Az Ön céljai és elképzelései alapján javaslatokat teszünk.

Azonnal átvehető

Többféle papírtáskát, különböző színben és kivitelben, raktáron tartunk folyamatosan. Ezek azonnal átvehetők telephelyünkön, vagy 1-2 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz.

Tervezhető szállítási idő

Kiszámítható gyártási ütemezés.

Most kérjen sodrottfüles papírtáska árlistát!